Wizards Unite: Officiële releasedatum bekend voor UK en US

Sarah van Embden, 19 juni 2019
Profiel

Nadat er gisteren (18 juni) een speciaal evenement was in de US voor het spel Wizards Unite, was het niet gek dat er snel een releasedatum aan zat te komen. Nadat Niantic al een aantal maanden bezig is geweest met het testen van het spel, wat je hier terug kan lezen, was er ineens een evenement aangekondigd voor de spelers in de US. Dit evenement speelde zich (heel toepasselijk) af in het Wizarding World Park in Orlando, dat geheel in het teken staat van Harry Potter.


Releasedatum en Trailer

Vandaag is dan eindelijk een eerste officiële releasedatum bekend gemaakt. Wizards Unite zal uitkomen op 21 juni, maar zal beginnen met UK (Unite Kingdom) en US (United States). Helaas is deze releasedatum dus niet voor Nederland, maar het zal niet lang gaan duren voordat het hier ook zal komen. Ook is er nu een officiële trailer uitgebracht omtrent het spel (deze is vergelijkbaar met de officiële trailer van Pokémon Go een aantal jaren geleden).

Helaas moeten wij nog even geduld hebben met het kunnen spelen van dit spel, maar zodra we weten wanneer dit spel voor Nederland (en hoogstwaarschijnlijk de rest van de wereld) uit komt, houden we jullie natuurlijk op de hoogte. In de tussentijd kan je je alvast aanmelden voor onze facebook-pagina.

Bron: WU twitter