Vier nieuwe Xbox Game Pass-titels voor eind juni 2019

Erwin Voorn, 20 juni 2019
Profiel

De Xbox-persconferentie tijdens de E3 ligt alweer een week achter ons en we zijn inmiddels weer op adem gekomen na de wervelwind aan games en nieuwtjes waar we op getrakteerd werden. Microsoft zit uiteraard niet stil en heeft nu vier nieuwe Xbox Game Pass-titels voor eind juni 2019 bekendgemaakt. Xbox Game Pass heeft een flinke boost gekregen met de pc-variant en het Ultimate-abonnement dat Xbox Live Gold en Xbox Game Pass voor zowel console als pc combineert voor een zachter prijsje. Dit betekent dan ook dat van nu af aan er ook steeds enkele titels voor de pc-variant zullen worden toegevoegd.

20 juni:

Resident Evil: Revelations (console) – Speel als Jill Valentine en Chris Redfield en voorkom dat een terroristische organisatie de oceanen infecteert met een virus.

Rare Replay (console) – Een schitterende compilatie van 30 klassiekers uit de Rare-stal, met onder andere Banjo-KazooieConker’s Bad Fur Day en Perfect Dark.

27 juni:

Torment: Tides of Numenera  (pc) – Spirituele opvolger van Planescape: Torment uit 1999. Een RPG waarin jouw keuzes invloed hebben op het verloop van het verhaal.

Goat Simulator (console en pc) – Geiten-simulator, meer hoeven we niet te zeggen.