Man of Medan-multiplayer bevat co-op en nog veel meer

Stefan Manenschijn, 11 juli 2019
Profiel

Leuk nieuws voor gamers die met smart zitten te wachten op The Dark Pictures: Man of Medan. Vandaag zijn er namelijk een hoop details over de game uit de doeken gedaan over ondermeer de Man of Medan-multiplayer. Wat ons betreft het beste nieuws is dat de game in ‘couch co-op’ gespeeld kan worden.

Dit kan dan ook weer in verschillende modi. Zo zal het mogelijk zijn om gezamenlijk het verhaal door te spelen, terwijl je allebei de controle over een personage hebt. Je zult zowel samen dingen moeten oplossen, als momenten apart van elkaar beleven. Daarnaast is er nog de Movie Night-modus, waarin je met vier vrienden ieder een personage onder je hoede neemt. De game zal aangeven wanneer het tijd is om de controller door te geven. In het filmpje hierboven leggen onze collega’s van Gamespot je nog wat meer uit over de multiplayer-opties.

Tot slot hebben de makers aangegeven dat de gameserie uit tenminste acht delen zal gaan bestaan, waarbij het de bedoeling is dat er elk half jaar een deel verschijnt. Er zit dus nog genoeg in het vat voor liefhebbers van horrorgames.

The Dark Pictures: Man of Medan verschijnt op 30 augustus voor PlayStation 4, Xbox One en pc.