Konami komt met Bayern München als nieuwe PES 2020-partnerclub

Stefan Manenschijn, 11 juli 2019
Profiel

Sinds het verlies van de Champions League-licentie is Konami druk bezig om het verloren terrein goed te maken. In PES 2019 zagen we al ondermeer de Russische, Belgische en Turkse competities toegevoegd worden, maar ook kwamen er een hoop partnerclubs bij, waaronder AC Milan, Internazionale, Arsenal, Rangers F.C. en Celtic. Ook voor het nieuwste deel in de Pro Evolution Soccer-reeks gaat Konami vrolijk verder met het tekenen van nieuwe overeenkomsten. Vandaag is namelijk aangekondigd dat na Manchester United, ook Bayern München een PES 2020-partnerclub is.

De Duitse grootmacht zat voor het laatst in de 2015-editie en zal dus opnieuw haar opwachting maken. Doordat de club nu partner is geworden. zijn ook alle spelers voorzien van up-to-date scans en wordt ook de Allianz Arena toegevoegd aan de game. Hoe dit allemaal in zijn werk is gegaan, zie je hierboven. Zeker het stadion is bij vlagen amper van het echt te onderscheiden.

De komende weken komen er ongetwijfeld nog meer aankondigingen rondom partnerclubs, dus houd voor al het nieuws daarover onze site strak in de gaten.

eFootball PES 2020 zal op 10 september verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc