Video toont aangepaste carrièremodus van WRC 8

Thom van den Hork, 24 juli 2019
Profiel

Het is warm vandaag, maar zelfs op dit soort dagen proberen wij jullie van nieuws te voorzien. Bigben en KT Racing hebben vandaag een video vrijgegeven waarin we meer te weten komen over de carrièremodus van WRC 8. Spelers zullen aandacht moeten geven aan de volgende aspecten:

  • Spelers moeten op de kalender plannen aan welke evenementen ze tussen de rally’s door willen deelnemen: training, uitdagingen van de fabrikant, rusten, klassieke evenementen, enz
  • Spelers moeten een hele crew managen met daarin zes verschillende, aan elkaar verbonden functies. Spelers moeten rekening houden met de unieke eigenschappen van deze functies en er strategisch gebruik van maken in elke rally.
  • Spelers moeten de crew upgraden via Research & Development en een skill tree die evolueert op basis van de keuzes die spelers maken. Elke beslissing heeft een impact op de progressie en het moraal van de crew (wat van invloed is op prestaties, betrouwbaarheid, enz.)

WRC 8 verschijnt in september voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Wij zijn erg benieuwd naar deze game, zeker omdat we ons erg vermaakt hebben met het vorige deel.