Bandai Namco heeft creatief ecosysteem tori aangekondigd

Thom van den Hork, 25 juli 2019
Profiel

En we dachten dat het gisteren warm was, maar vandaag doen de weergoden er nog een schepje bovenop. Ondertussen gaat het nieuws gewoon door, want Bandai Namco heeft middels een persbericht tori aangekondigd. Dit creatief en fantasierijk ecosysteem is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar en combineert creativiteit, samenwerken en kritisch nadenken. Nu klinkt dit niet heel aantrekkelijk voor een kind, maar na het zien van bovenstaand filmpje zijn wij aardig enthousiast geworden. Herve Hoerdt, SVP van Marketing, Digital & Content, van Bandai Namco Entertainment Europe zei er het volgende over:

We geloven in creatieve, speelse en actieve methodes die processen ontwikkelen waar probleemoplossend denken, creativiteit en concentratie centraal staan. In dat opzicht laat tori kinderen plezier hebben en hun persoonlijkheid uitdrukken via creatieve en interactieve ervaringen, zowel op als naast het scherm.

Het tori Explorer Pack verschijnt op 2 oktober voor Android en iOS. Op de website is inmiddels een pre-order te plaatsen voor € 169,-.