Darksiders Genesis Nephilim Edition komt met bordspel

Arran Winmai, 25 juli 2019
Profiel

THQ Nordic laat weten dat de speciale Darksiders Genesis Nephilim Edition met een bordspel komt. Darksiders The Forbidden Land, zoals het spel heet, komt met een aantal miniaturen en een modulair bord. THQ laat weten dat er later meer details over bekendgemaakt zullen worden. De miniaturen zien er in ieder geval mooi uit op de foto.

De Collectors Edition van Darksiders Genesis kost €119.99 en bevat het spel, een figurine van hoofdpersonage Strife, een steelbook, een artbook, de soundtrack en een stickervel. De Nephilim Edition kost €379.99 en beval al het bovenstaande en Darksiders The Forbidden Land. Hiervan worden wereldwijd maar 5000 exemplaren gemaakt.

Darksiders Genesis is het vierde deel in de Darksiders-serie. Het is een actie-rpg waarin spelers de vierde ruiter van de apocalypse, Strife, besturen om de mensheid te redden. Daarnaast is het mogelijk te spelen als War. Wel heeft het zijn derde persoons-perspectief ingeleverd voor een top down-perspectief vergelijkbaar met de Diablo-spellen en kunnen vrienden met zijn tweeën op avontuur. De game speelt zich af voor de gebeurtenissen van de trilogie.

Speel Darksiders Genesis ergens dit jaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, pc en Google Stadia.