Bekijk nu de Mighty Switch Force! Collection-launchtrailer

Rutger Engel, 27 juli 2019
Profiel

WayForward heeft een Mighty Switch Force! Collection-launchtrailer uitgebracht ter ere van de … je raadt het al: de launch van hun Mighty Switch Force! Collection. Vanaf nu is de bundel beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Mighty Switch Force was een gamereeks die voorheen beschikbaar was op de Nintendo 3DS, Wii U en later ook pc. In deze games moeten spelers met een combinatie van platform- en puzzelactie verschillende levels doorspelen. Zo moet men in het eerste deel alle vijf de ontsnapte vrouwelijke boeven in elk level vinden. In het tweede deel zijn dezelfde dames nu hulpeloze slachtoffers die je moet redden van branden. Het grootste deel van de gameplay komt voort uit het idee dat je met een druk op de knop de helft van de blokken (en meer) in een level uitschakelt en de rest inschakelt. Hierdoor wordt het bijna een puzzelgame. De trailer geeft hier een degelijke indruk van.

Wij zijn inmiddels druk bezig en als gevolg daarvan kan je binnenkort de recensie van de bundel op onze site verwachten.