Drie nieuwe Monster Hunter World Iceborne-Variants onthuld

Arran Winmai, 01 augustus 2019
Profiel

Er zijn drie nieuwe Monster Hunter World Iceborne-Variants onthuld. Deze onthulling werd gedaan tijdens een preview-event waarin sommige bekende spelers de kans kregen het begin van de uitbreiding te spelen. GameInformer uploadde een video waarin ze wat nieuwe elementen bespreken.

Variants zijn alternatieve versies van bepaalde monsters die er anders uitzien. Daarnaast hebben ze een ander gedragspatroon en vaak gebruiken ze een ander element om aan te vallen. Eerder werden de Monster Hunter World Iceborne-Variants Fulgur Anjanath en Ebony Odogaron onthuld. Deze keer krijgen fans drie nieuwe Variants te zien; Viper Tobi-Kadachi, die nu gif-aanvallen gebruikt in plaats van elektriciteit. Ook is er Nightshade Paolumu, die gaswolken spuugt die spelers en monsters in slaap laat vallen. Tenslotte drinkt Coral Pukei Pukei een hoop water voor het zijn staart als hogedrukspuit gebruikt. In de video van GameInformer krijgen we alleen de eerste twee te zien. Arekkz Gaming heeft ook beelden van Coral Pukei Pukei opgenomen.

Monster Hunter World is een actie-RPG waarin spelers alleen of met maximaal drie andere spelers op monsters jagen. Zo vergaren ze materialen om betere wapens en uitrustingsstukken te maken. Monster Hunter World Iceborne is een uitbreiding die een nieuw verhaal toevoegt. Bovendien komt de nieuwe moeilijkheidsgraad “Master Rank” erbij en krijgen spelers een aantal nieuwe vaardigheden om mee te experimenteren.

Speel Monster Hunter World: Iceborne vanaf 6 september op PlayStation 4 en Xbox One. Wanneer de pc-versie uitkomt is nog onbekend.