Ghostbusters: The Video Game Remastered-releasedatum onthuld

Johan van de Westerlo, 01 augustus 2019
Profiel

Na de originele videogame uit 2009 van de gelijknamige filmserie wordt de game opnieuw uitgebracht in HD-kwaliteit. Vandaag heeft Saber Interactive de Ghostbusters: The Video Game Remastered-releasedatum bekendgemaakt.

De klassieke Ghostbusters-films uit de jaren ’80 waren bijzonder populair. Vier mannen maken de stad veilig door op spoken te jagen en deze te verdelgen. Ze rijden rond in de kenmerkende omgebouwde ambulance en zijn met hun bedrijf genaamd Ghostbusters gevestigd in een voormalig brandweerkazerne. In 2009 verscheen de succesvolle game welke gebaseerd was op de eerste twee films. Saber Interactive wilde deze game nog eens onder handen nemen en opnieuw uitbrengen.

In de game zijn uiteraard de bekende personages aanwezig en ben jij een aanvullend lid in het team. Samen gaan jullie op pad om de Manhattan veiliger te maken en de geesten uit te drijven. Dit uiteraard met de coole gadgets waaronder de P.K.E. Meter en Paragoogles.

Ook werden er nog nieuwe gameplaybeelden onthuld door Saber Interactive. Ghostbusters: The Video Game Remastered ligt vanaf 4 oktober in de winkels voor PlayStation 4, Xbox One Nintendo Switch en pc.