Nieuwe details FIFA 20-carrièremodus onthuld

Johan van de Westerlo, 07 augustus 2019
Profiel

De afgelopen dagen zijn er al verschillende nieuwsberichten verschenen rondom de populaire voetbalgame van EA Sports. Zo waren er eerder deze week de eerste gameplaybeelden te zien. Nu zijn er nieuwe details van de FIFA 20-carrièremodus uit de doeken gedaan.

In FIFA 20 zal net als voorgaande delen ook een carrièremodus aanwezig zijn. Dit is nog steeds een onderdeel dat veel fans graag spelen. Door de jaren heen is er niet bijzonder veel aangepast, maar dat is dit jaar wel anders. Zo is het nu voor het eerst ook mogelijk om een vrouwelijke manager te maken. Vrouwen maakten eerder al hun debuut in de game, maar dit was enkel als spelers van de nationale teams.

Hieronder staat een opsomming vermeld van de vernieuwingen die we mogen verwachten in FIFA 20:

  • Heb direct invloed op de moraal en prestaties van je team door middel van interactieve persconferenties, het rouleren van je team, één-op-één-gesprekken en meer.
  • De dynamische gebruikersmenu’s bevatten authentieke branding van de Premier League, Bundesliga, Ligue 1, LaLiga Santander, MLS en de UEFA Champions League en UEFA Europa League.
  • Controleer de potentiële “overall rating” van je speler met Dynamic Player Potential. Hoe beter ze op het veld spelen, hoe hoger hun potentie groeit.
  • De beste momenten in je carrière worden uitgelicht in de News Feed met nieuwe Live News Screenshots van de wedstrijden die je speelt.
  • Creëer en pas jouw manager aan met meer opties om de lichaamsbouw, huidskleur, kleding, kapsel, en je kunt zelfs voor het eerst in FIFA 20 speltype Carrière vrouwelijke managers maken

FIFA 20 ligt vanaf 27 september in de winkels voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.