Releasedatum Just Cause 4 Danger Rising is bekend

Johan van de Westerlo, 09 augustus 2019
Profiel

Eind 2018 werd alweer het vierde deel in de Just Cause-serie uitgebracht door Square Enix. In het afgelopen jaar zijn er door de ontwikkelaars twee downloadbare uitbreidingen toegevoegd om extra content toe te voegen aan de game. Het is nu tijd voor de derde en laatste uitbreiding en de ontwikkelaars hebben de releasedatum van Just Cause 4 Danger Rising bekendgemaakt.

Samen met de uitbreidingen Dare Devils en Demons and Danger is dit het laatste deel in de Expansion Pass. Er wordt hierna dus geen nieuwe content meer toegevoegd. De Danger Rising DLC is vanaf 29 augustus beschikbaar, maar degene die de Gold Edition van de game hebben kunnen al vanaf 22 augustus aan de slag met de uitbreiding.

Danger Rising brengt onder andere een nieuwe missie met zich mee waar je met Rico mee aan de slag kunt. In deze missie ga je op onderzoek uit bij een gestrande onderzeeër bij de kust van Solis. Wanneer je eenmaal  diep in deze vreemde situatie zit, kom je er al gauw achter dat de Agency hier niet op zit te wachten. Tevens is er om sneller rond te reizen naar verschillende plekken een prototype hoverboard toegevoegd.