Logitech G kondigt G915 LIGHTSPEED en G815 LIGHTSYNC RGB aan

Thom van den Hork, 15 augustus 2019
Profiel

Logitech G, een merk van Logitech, heeft vandaag middels een persbericht twee nieuwe mechanische gamingtoetsenborden aangekondigd. De G915 LIGHTSPEED en G815 LIGHTSYNC RGB zijn nagenoeg gelijk, maar de G915 is draadloos en dat is de G815 niet. De draadloze variant zou zo’n twaalf dagen mee moeten gaan zonder herladen, als je acht uur per dag zou spelen. Dat is wanneer je de RGB-verlichting aan hebt staan, doe je dat niet dan zou je zo’n vier maanden kunnen volhouden. Beide apparaten zijn voorzien van high-performance, low-profile GL-schakelaars.

Ujesh Desai, Vice President en General Manager van Logitech Gaming, zei er het volgende over:

Deze nieuwe toetsenborden zijn perfecte voorbeelden van wat er mogelijk is wanneer onze bekroonde ontwerpers en ingenieurs van Logitech G tot het uiterste gaan met deze geavanceerde gamingtechnologie en het design. De G915 combineert LIGHTSPEED Wireless, RGB-verlichting en een verbazingwekkende batterij in een slanke, ultradunne, aluminium behuizing die een nieuwe standaard voor gamingtoetsenborden creëert.

De twee gamingtoetsenborden zullen naar verwachten vanaf augustus beschikbaar zijn via de website en in de winkels. De Logitech G815 krijgt een adviesprijs van € 199,- en de Logitech G915 € 249,-.