Trailer over de The Surge 2-previews van de pers

Rutger Engel, 16 augustus 2019
Profiel

Er is een nieuwe trailer vrijgegeven die citaten uit een boel The Surge 2-previews van de pers weergeeft. Uiteraard zijn ze allemaal positief, anders zouden ze niet in het filmpje zitten. Daarnaast heeft Focus Home Interactive via Twitter ook aangegeven dat het spel de gouden status heeft bereikt en niets de release meer in de weg staat.

The Surge was een Souls-like die zich afspeelde in een sciencefiction-setting. Echter wist de game niet echt boven de middenmaat uit te steken en daardoor is iedereen de game of alweer snel vergeten, of leeft het nog voort als een soort bittere nasmaak.

The Surge 2 lijkt echter flink te innoveren en tot nu toe is vrijwel iedereen die het al eventjes gespeeld heeft dik tevreden. De grote vraag is voor iedereen dus al een tijd of The Surge 2 meer kan zijn dan een middelmatige Souls-like. Momenteel lijkt het antwoord op die vraag een volmondige ‘ja’ te zijn.

Zeker weten doen we het vanaf 24 september. Dan verschijnt de game voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Rond die tijd lees je uiteraard ook de review op NWTV.