Johans Hardwarehub: Met Langogo versta je elke taal

Johan van de Westerlo, 20 augustus 2019
Profiel

Johans Hardwarehub is een rubriek waarin we wekelijks de leukste en meest opvallende gadgets en hardware bespreken. Deze week gaat het over de Langogo.

Veel mensen houden van reizen en gaan het liefst op vakantie naar verre landen. Veel verder dan Nederlands, Engels en Duits komen de meeste mensen echter niet qua talen. Het wordt dan een stuk lastiger als je ergens bent en je met iemand wil praten, maar je de taal niet kent. Hoewel je met handgebaren al ver kan komen, is het toch wel fijn om te weten wat er wordt gezegd. Hier komt de Langogo de hoek om kijken. Het kleine apparaatje herkent maar liefst 70 talen en kan deze direct vertalen naar de taal naar keuze.

De Langogo heeft wel een internetverbinding nodig om de vertaalslag te kunnen maken. Het apparaatje is voorzien van een eSim zodat je overal ter wereld gebruik kunt maken van een stabiele internetverbinding. De Langogo is daarmee het ideale apparaatje om alles te begrijpen wanneer je op vakantie bent. De Langogo gaat vanaf 299 dollar over de toonbank.

Bron: Langogo