Winactie! Win bioscoopkaarten voor Night Hunter met Henry Cavill

Stefan Manenschijn, 29 augustus 2019
Profiel

Wanneer de doorgewinterde agent Marshall (Henry Cahill) samen met de op eigen houtje ondernemende Cooper (Ben Kingsley) en Lara (Eliana Jones) op het huis van een weerzinwekkende serieverkrachter stuiten, ontvouwt zich een mysterie dat het hele politiekorps in een wurggreep houdt. Is de gestoorde Simon (Brendan Fletcher) die ze hebben opgepakt op de plaats delict wel degene die ze moeten hebben?

Vanaf vandaag kun je op het puntje van je stoel gaan zitten in de bioscoop bij Night Hunter. In deze zenuwslopende thriller van regisseur David Raymond blijf je tot op het laatste moment in het ongewisse over hoe de vork nu in de steel zit. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, dan hebben we goed nieuws! We mogen namelijk vrijkaarten weggeven voor deze film, zodat je hem samen met een vriend(in) kunt gaan zien! Daarvoor hoef je alleen maar je contactgegevens en het antwoord op de volgende vraag op te sturen naar prijsvraag@nwtv.nl.

Alexandra Daddario speelt de mooie agente Rachel in Night Hunter, maar ze was al eerder te zien in een spannende HBO-serie, wat is de naam van deze serie?