Nieuwe Specialist Roles in Red Dead Online na nieuwe update

Johan van de Westerlo, 04 september 2019
Profiel

Vanaf volgende week zal de zomerupdate van de multiplayer modus van Red Dead Redemption 2 worden doorgevoerd. Deze update brengt nieuwe content waar de spelers mee aan de slag kunnen. Zo zullen er onder andere nieuwe Specialist Roles in Red Dead Online beschikbaar zijn.

De Bounty Hunter is één van de drie nieuwe rollen die zal worden toegevoegd. Als Bounty Hunter ga je op pad om computergestuurde criminelen gevangen te nemen of te vermoorden. Hiervoor zal je uiteraard een smak geld krijgen als beloning. De gezochte criminelen staan geplakt op een poster, waar je dan ook de missie kan accepteren. Vanaf rank 12 is het ook mogelijk om andere spelers op te jagen. Je krijgt hiervoor een uitnodiging om een speler uit te schakelen in je buurt. Ook hier staat een leuke beloning tegenover.

De Trader is een tweede rol. Bij je eigen kamp zal de Trader zijn eigen bedrijf opzetten waarbij spelers materialen kunnen kopen of kunnen maken. De materialen zijn onder andere te verkrijgen door te gaan jagen. Je kan van deze bruikbare onderdelen verkoopbare items maken om zo wat extra geld binnen te harken. Naarmate je een betere handelaar wordt kan je je bedrijf verder uitbreiden met onder andere een kluis en waakhonden voor het geval er ongenode gasten komen.

De derde rol is weggelegd voor de Collector. Deze verzamelaar zal de wereld verder ontdekken en daarbij in het bezit komen van interessante voorwerpen zoals een metaaldetector waarmee je verborgen voorwerpen kunt vinden om ze vervolgens te verkopen. Als Collector heb je overigens ook de mogelijkheid om planten te plukken zonder van je paard af te hoeven stappen.

Naast deze drie rollen heeft Rockstar ook enkele nieuwe Daily Challenges, Daily Role Challenges en meer dynamische events. Er zijn ook enkele verbeteringen toegepast waaronder de verbeterde bewegingen van spelers. Deze ogen nu nog natuurlijker.

Vanaf 10 september zal de update worden doorgevoerd voor Red Dead Online.