Nieuwe Battlefield V-maps met aankomende update

Johan van de Westerlo, 04 september 2019
Profiel

Een nieuwe update brengt twee nieuwe Battlefield V-maps naar verschillende modi in de game, namelijk Squad Conquest en Team Deathmatch.

De update is naar aanleiding van Tides of War week 11, een onderdeel waarin een spelmodi centraal staat en spelers uitdagingen moeten voltooien om wapens of voorwerpen vrij te spelen. Vanaf morgen gaat week 11 van start en vanaf dat moment zijn ook de twee maps beschikbaar. Het gaat hier om Lofoten Islands en Provence.

Lofoten Islands is gebaseerd op Operation Claymore uit 1941 waarbij een Britse Commando-inval plaatsvond op de Noorse Lofoten-eilanden. Op deze map zullen geen voertuigen aanwezig zijn en gaan enkel soldaten elkaar te lijf. Het betreft hier dan ook een vrij kleine map ten opzichte van alle anderen.

Provence is afkomstig uit de bezetting van Frankrijk in 1943. Ook deze map is vrij klein en zal geen voertuigen bevatten. De smalle straten in het dorpje staan daarom ook garant voor snelle actie en veel chaos.

Ook heeft EA enkele verbeteringen toegepast waardoor bugs zijn verholpen, de balans van de wapens is aangepast en nog flink wat andere punten. Zo kunnen spelers nu ook hun eigen granaat teruggooien.

Bron: EA