Verwijzing naar nieuwe Splinter Cell-game op website Gamestop

Johan van de Westerlo, 04 september 2019
Profiel

Ruim een jaar geleden verscheen er op Amazon een afbeelding waarin een nieuw deel werd getoond. Tot op heden is het bijzonder stil geweest rondom de franchise, althans tot nu. Op de website van de Amerikaanse retailer Gamestop zijn verwijzingen gevonden naar een nieuwe Splinter Cell-game.

Op de website zelf is niet zozeer de game geplaatst of een afbeelding van de game, maar is het de iconische nachtkijker van Sam Fischer, hoofdpersonage uit de serie. Er staat ook bij dat het gaat om een replica van de Splinter Cell-nachtkijker. Dit stukje merchandise is op zich niet zo spannend gezien de franchise al behoorlijk wat jaren meedraait.

De tekst die bij de details stonden vermeld is daarentegen wel interessant. De website vermeld onder andere het volgende:

“Voor de eerste keer sinds de introductie van Splinter Cell in 2002, na negen succesvolle AAA+-titels, en met de release van het tiende deel aan de horizon, is dit de eerste kans om Sam Fishers kenmerkende Ultra High-Frequency Sonar Goggles te bezitten.”

Helaas is er verder niets bekend over een nieuw deel of wanneer we deze zouden mogen verwachten. We zullen tot die tijd nog rustig moeten afwachten.

Bron: Gamestop