IFA19: Nieuwe Sony h.ear WH-H910N komt in vijf verschillende kleuren

Johan van de Westerlo, 06 september 2019
Profiel

De IFA in Berlijn draait op volle toeren. Op deze techbeurs wordt onder andere nieuwe hardware onthuld voor de consumenten. Hier is bijvoorbeeld de nieuwe Sony h.ear WH-H910N onthuld, een koptelefoon die in vijf verschillende kleuren beschikbaar zal zijn.

Het is niet het eerste model in de h.ear-serie. Sony heeft dit succesvolle model als voorbeeld gepakt om hier op verder te borduren. De koptelefoon zal daarnaast ook in maar liefst vijf verschillende kleuren beschikbaar zijn, namelijk in rood, blauw, zwart, asgroen of oranje. Deze kleurstijlen worden overigens ook doorgetrokken op de accessoires zoals oplaadkabel en opberghoes.

De Sony h.ear WH-H910N is ontwikkeld om voor de gebruiker een zo hoog mogelijk comfort te bieden en daarbij ook fantastisch geluid te leveren. Het omgevingsgeluid wordt weggefilterd middels de geavanceerde Dual Noise Sensor-technologie waardoor je met alle rust kunt genieten van jouw favoriete afspeellijst. Middels de bijbehorende app is het voor de gebruikers ook mogelijk om het geluid te personaliseren door bijvoorbeeld aanpassingen te maken in de equalizer.

De nieuwe Sony h.ear WH-910N is net als zijn voorganger volledig draadloos. Het model is voorzien van een accu die tot wel 35 uur mee gaat voordat de koptelefoon dient te worden opgeladen. Daarnaast biedt de quick charge de mogelijkheid om na 10 minuten laden al te genieten van 2,5 uur luisterplezier.

Vanaf december zal de h.ear in de schappen liggen voor de adviesprijs van €300,-