Eerste details van Control-dlc bekend

Stefan Manenschijn, 12 september 2019
Profiel

Nu al een flink aantal mensen het verhaal van de nieuwe game van Remedy hebben voltooid, vindt de ontwikkelaar het tijd om wat meer te vertellen over wat we in de toekomst rondom het spel kunnen verwachten. Het blijkt dat we een tweetal betaalde Control-dlc zullen krijgen die ons meer gaan vertellen over deze intrigerende wereld.

De eerste dlc is getiteld The Foundation en zal ons meer achtergrondinformatie geven over het ontstaan van The Oldest House, het gebouw waarin het hoofdverhaal zich afspeelt. De tweede heet AWE en geeft ons toegang tot een nieuw deel van dit kantorencomplex. Over verschijningsdata is helaas nog niets bekend.

Daarnaast is bekendgemaakt dat er op termijn ook een nieuwe modus wordt toegevoegd aan de game. Op dit moment noemt het team deze modus Expeditions en je zult hierin na het voltooien van het verhaal samen met hoofd beveiliging Arish de mysterieuze Formation onderzoeken. De modus moet een zeer uitdagende worden, waarin het uiterste gevraagd wordt van je vaardigheden. Deze nieuwe modus zal gratis zijn voor alle bezitters van Control.