Spanning en mysterie in de The Bradwell Conspiracy-onthullingstrailer

Stefan Manenschijn, 13 september 2019
Profiel

Nog dit jaar komt er van de hand van een ervaren team gameontwikkelaars een nieuwe, mysterieuze titel die qua stijl wel wat weg heeft van Firewatch. In de The Bradwell Conspiracy-onthullingstrailer zien we dat er tijdens de presentatie van een nieuwe technologie bij het bedrijf Bradwell Electronics iets gigantisch misgaat. Na dit ongeluk word jij wakker in het totaal verwoeste complex. Maar je bent niet alleen, want aan de andere kant van een afgesloten gangpad heeft nog iemand de ramp overleefd. Samen ga je op zoek naar de waarheid achter dit ongeluk.

The Bradwell Conspiracy wordt gemaakt door een aantal ervaren rotten die in het verleden gewerkt hebben aan games als Fable, Batman, de Assassin’s Creed-serie en Tomb Raider en de muziek wordt verzorgd door Austin Wintory die ook het muzikale aspect bij Journey verzorgde. Dat klinkt allemaal erg veelbelovend dus.

Gelukkig hoeven we niet zo lang te wachten, want de game verschijnt nog dit najaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Apple Arcade en pc. In de tussentijd kun je alvast een kijkje nemen op de website van Bradwell Electronics.