Niantic heeft Psystrike Mewtwo-statistieken een heel stuk verbeterd

Jeffry van Geel, 16 september 2019
Profiel

Niantic heeft zojuist een update doorgevoerd van de Pokémon GO Gamemaster (code die op de server staat van Niantic) waarin de Psystrike Mewtwo-statistieken zijn aangepast in ons voordeel. Psystrike Mewtwo heeft nu een zogenaamde cooldown van 2.3 seconden gekregen in plaats van 4.4 seconden. Feitelijk betekent dit dat Mewtwo met Psystrike een heel stuk sneller aanvalt en daardoor veel effectiever wordt. wel is zijn Base Power van 100 naar 90 gegaan, maar dat wordt meer dan gecompenseerd.

Door de aanpassingen van de Psystrike Mewtwo-statistieken wordt hij de op één krachtigste Pokémon. Alleen een Attack Deoxys met Dark Pulse is nog beter, maar deze heeft een hele slechte Defense-statistiek. We willen het verder bewust niet te technisch houden, maar mocht je geïnteresseerd zijn, dan kun je op Reddit alles teruglezen over deze aanpassing.

Tegenwoordig zamelen we geld in voor Make-A-Wish Nederland. Wil je ons helpen, kijk dan hier wat jij kunt doen! Mis geen nieuwtje meer en word lid van onze Pokémon GO-community op Facebook, Telegram en WhatsApp.