Bekijk de droomevenementen van Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020

Thom van den Hork, 16 september 2019
Profiel

Volgend jaar zijn de Olympische Spelen in Tokio, maar voor die tijd is het al mogelijk om zelf voor atleet te spelen in een nieuwe Mario & Sonic-game. In een nieuwe video komen we meer te weten over de droomevenementen van Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020. Droomevenementen zijn sporten die in het echt niet mogelijk zijn. In bovenstaande trailer krijgen we uitleg over de volgende onderdelen:

Droomschieten: In dit evenement moet je proberen de hoogste score te halen door op doelwitten te schieten die over een traditioneel Japans landhuis zijn verspreid. Daarbij verschijnen regelmatig vliegers die spelers uit de lucht kunnen schieten voor bonuspunten.

Droomkarate: Dit evenement combineert de bliksemsnelle actie van karate met landjepik. Spelers moeten vechten om zoveel mogelijk vloervakken te veroveren en hun gebied uit te breiden. Elk vak waarop een vijand is verslagen, wordt verlicht. De speler die, of het team dat, aan het eind van de ronde de meeste vakken heeft verlicht, is de winnaar. Dat resulteert steevast in een heerlijke chaos!

Droomracen: Spelers kunnen op een hoverboard stappen en omlaag racen van een berg vol vraagteken-power-ups en uitdagende obstakels, waarbij ze tricks kunnen uitvoeren om sneller te gaan en de leiding te pakken. De eerste die beneden is, heeft gewonnen.

Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020 zal op zal op 8 november verschijnen voor Nintendo Switch.