First-person shooter Terminator: Resistance aangekondigd

Thom van den Hork, 19 september 2019
Profiel

Reef Entertainment heeft vandaag redelijk vanuit het niets Terminator: Resistance aangekondigd. Waarschijnlijk gaat er niet bij iedereen een lampje branden bij het horen van de naam Reef Entertainment en dat is ook niet zo heel gek. De laatste game die werd uitgebracht door het bedrijf was Rambo The Video Game en dat was in 2014.

Terminator: Resistance introduceert een nieuwe protagonist, Jacob Rivers, een soldaat van de Resistance Pacific Division. Hij ontdekt als snel dat hij het doelwit is van een nieuwe SKYNET-dreiging die een einde wil maken aan zijn leven.

Het spel heeft de volgende kenmerken:

  • Strijd tegen de machines! Vecht tegen een selectie van iconische vijanden uit de films, inclusief de T-800, naast tal van vijanden die helemaal nieuw zijn in het Terminator-universum.
  • Gebruik een arsenaal plasmawapens om je vijanden direct te bestrijden, of sluip en hack je een weg door de weelderige omgevingen! De wereld is niet zo vriendelijk als vroeger, dus moet je zoeken naar materialen om te handelen en craften.
  • Verken het post-apocalyptische Los Angeles en kies het soort held dat je wilt zijn door je vaardigheden te verbeteren. Voltooi verhaalmissies om te stijgen in de rangen van het verzet, en speel zijmissies om je vrienden te helpen.
  • Bepaal het lot van de mensheid! Bescherm een bonte groep overlevenden, elk met hun eigen motieven en achtergrondverhalen. De acties die je in de loop van de game kiest, beïnvloeden hun overlevingskansen en bepalen hoe je avontuur afloopt.

Terminator: Resistance zal 15 november verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en pc.