PlayStation Plus oktober 2019 met The Last of Us en honkbal

Patrick van Meijl, 25 september 2019
Profiel

Sony heeft middels bovenstaande trailer de gratis games van PlayStation Plus oktober 2019 aangekondigd. Deze maand krijgen abonnees twee games voorgeschoteld waarvan The Last of Us Remastered de eerste is. Dit is de ideale kans voor iedereen die deze erg goede game nog niet heeft gespeeld, dit eens te proberen. Het spel wordt gezien als een van de beste op de PlayStation ooit. Je gaat op pad als Joel die de taak heeft Ellie te escorteren door een post-apocalyptische wereld vol met zombie-achtige wezens. Het origineel stamt alweer uit 2013 en de remastered versie biedt je de kans om de game te ervaren met betere graphics.

De tweede game is MLB The Show 19, een spel over honkbal waarin je met je favoriete team uit de amerikaanse honkbalcompetitie kunt spelen. Het is wel wat discutabel wat dit spel in het PlayStation Plus-pakket van Europa doet, aangezien honkbal hier niet bepaald populair is, zeker niet met Amerikaanse teams.

Of het toffe games zijn of niet hangt er een beetje vanaf of je The Last of Us al gespeeld hebt, want weinig gamers in Europa zullen zitten te wachten op MLB The Show 19.