Speciale edities van The Last of Us 2 aangekondigd

Stefan Manenschijn, 25 september 2019
Profiel

Nadat we gisteren eindelijk een releasedatum en een moddervette trailer kregen van de game, komen er langzaam maar zeker ook meer details over de release naar buiten. Een onderdeel daarvan zijn natuurlijk de speciale edities van The Last of Us 2 en Naughty Dog heeft erg haar best gedaan om deze ook speciaal te maken.

Naast de standaarduitgave verschijnen er drie andere edities. Zo is daar de Special Edition, waarbij je onder andere een boek krijgt met artwork van de game. Daarnaast ontvang je zes PlayStation-avatars en een fraaie steelcase. De Collector’s Edition is waar het echte werk begint: je krijgt naast de dingen die in de Special Edition zitten ook nog eens een beeldje, een armband, zes speldjes en een lithograph met een bedankbriefje.

Voor de ultieme verzamelaar is er de Ellie Edition, waar ook nog eens de soundtrack op vinyl bij zit en de rugzak die Ellie in de game draagt. Deze zal ongetwijfeld erg prijzig zijn, daar de Collector’s Edition al voor € 179,- te reserveren is. Helaas is er tot op heden nog niets bekend over een release van deze editie in Europa, maar we hopen heel erg dat deze toch nog komt.

Tot slot is er ook nog informatie bekendgemaakt over de omvang van de game. The Last of Us 2 zal namelijk verdeeld worden over twee schijfjes, iets dat we niet zo vaak hebben gezien deze generatie. Naughty Dog geeft dan ook aan dat dit hun langste en meest ambitieuze titel tot nog toe is.