Veel gyms hebben de EX Raid-tag gekregen in Pokémon GO

Jeffry van Geel, 10 oktober 2019
Profiel

Om daadwerkelijk een EX Raid te kunnen hosten, op dit moment de enige manier om een Mewtwo te kunnen krijgen, dient een gym een EX Raid-tag te hebben. Vroeger was dit alleen te ontdekken door gedegen onderzoek. Vooral gyms in parken hadden de kans EX Raids te kunnen houden. Tegenwoordig is de EX Raid-tag gewoon zichtbaar, maar daardoor werd duidelijk dat ook gyms die volgens de vermoedelijke regels geschikt zouden moeten zijn, niet geschikt waren.

Vandaag zijn er over de hele wereld heel veel gyms voorzien van een EX Raid-tag, die het in het verleden niet waren. Dit betekent dus niet dat de gym bij jou thuis in de buurt zomaar geschikt is, maar die kans is er natuurlijk wel. Een EX Raid-Gym kan zogenaamde EX Raids houden. Hier moet je een uitnodiging voor krijgen en die krijg je alleen door raids op die gym te doen.

Tegenwoordig zamelen we geld in voor Make-A-Wish Nederland. Wil je ons helpen, kijk dan hier wat jij kunt doen. Mis geen nieuwtje meer en word lid van onze Pokémon GO-community op Facebook, Telegram en WhatsApp.