Gewenste Pokémon GO raid-functie komt naar Wizards Unite

Jeffry van Geel, 13 oktober 2019
Profiel

Raids zitten ondertussen alweer ruim twee jaar in Pokémon GO en daarmee wordt er al twee jaar om verschillende functies gevraagd. De vermoedelijk meest gevraagde Pokémon GO raid-functie is die van een startknop voor raids. Nu zitten spelers vaak 60 tot 90 seconden onnodig in de lobby. Dit kost Niantic niet alleen geld (er kunnen minder raids in één of drie uur periodes worden gedaan), maar spelers frustreren zich er ook over.

In Wizards Unite, één van de andere spellen van Niantic, komt binnenkort een startknop voor wat in Wizards Unite raids zijn. Het spel heeft al vaker gediend als testplek voor Pokémon GO en Ingress, dus mogelijk is dit nu ook. Ook andersom worden uit de andere twee spellen geregeld onderdelen overgenomen. Nu is het hopen dat er een startknop als Pokémon GO raid-functie komt.

Tegenwoordig zamelen we geld in voor Make-A-Wish Nederland. Wil je ons helpen, kijk dan hier wat jij kunt doen. Mis geen nieuwtje meer en word lid van onze Pokémon GO-community op Facebook, Telegram en WhatsApp.