Star Wars Jedi: Fallen Order is goud gegaan

Stefan Manenschijn, 19 oktober 2019
Profiel

Goed nieuws voor gamers die niet langer kunnen wachten op deze nieuwe titel van Respawn. Star Wars Jedi: Fallen Order is goud gegaan. Dat betekent dat het spel af is en dat dus niets de release op 15 november meer in de weg zal staan.

Daarnaast is ook bekendgemaakt dat er voor eigenaren van de PlayStation 4 Pro en de Xbox One X er verschillende opties zullen zijn om de game te gaan beleven. Er zullen een performance- en een qualitymodus beschikbaar zijn voor hen. De eerste zal gemiddeld 60fps halen, terwijl de tweede grafisch beter zal zijn en op 30fps zal draaien. De standaard consoles zullen op 30fps draaien. Wel geeft de ontwikkelaar aan dat de performancemodus niet altijd de 60fps weet te halen en dat de qualitymodus stabieler presteert, wat het de meest gangbare modus maakt voor de meeste gamers.

Star Wars Jedi: Fallen Order verschijnt voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. De eerste previews geven aan dat het spel behoorlijk leentjebuur heeft gespeeld bij From Software, wat ons alleen nog maar nieuwsgieriger maakt naar het eindresultaat!