NWTV-onderzoek: Ruim de helft haalt geen ticket voor A Colossal Event

Jeffry van Geel, 20 oktober 2019
Profiel

We hebben jullie gevraagd wie er een ticket voor A Colossal Event gaan halen en daar is massaal op gereageerd. Maar liefst 2277 mensen hebben op het moment van schrijven gereageerd. Daarmee kunnen we een gedegen uitkomst bieden op de vraag en het antwoord is voor meer dan de helft hetzelfde, ruim 55 procent geeft aan geen ticket te halen. Ruim 23 procent zegt wel een ticket te halen en de rest (ook ongeveer 23 procent, twijfelt op dit moment.

We hebben een aantal meningen hieronder voor jullie verzameld (de teksten zijn letterlijk overgenomen, inclusief eventuele typ- en spelfouten dus):

De voorstanders:

  • Ja, ik ga een kaartje kopen. Het is goedkoper dan een box en op die dag maak je die 10 passen toch op. Een exclusieve special reseach is altijd leuk (vond ik in Dortmund ook). En de kosten zijn niet hoog. Wij gaan er een leuke dag van maken in ieder geval!
  •  Ja. Alleen al voor die medaille en die pose. Ik hoop wel dat je ook bijzondere Pokemons/extra shiny kunt vangen zoals op die Go Festen. Wat ik wel een beetje belachelijk vind is dat je die tien raidpassen alleen kunt krijgen als je op die dag 10 raids doet! Ik zie meestal niet eens op één dag 10 raids die ik zou willen doen! Je zou die passen moeten kunnen bewaren!

De tegenstanders:

  • zie de meerwaarde niet van dit event. Aangezien hij in ex raid komt
  • Ik speel het spel zonder er geld in te stoppen. Wel vangen ik dus veel minder shiny dan mensen die er wel geld in stoppen
  • Ik ga geen ticket halen, want vind het ook nog is best prijzig en hij komt als ex raid dus dat komt wel goed het bied voor mij niet meer waarde als ik die ticket koop, Shinys vang ik enkel alleen op geluk en ik vind geld in de game stoppen onnodig als ik dagelijks toch gratis muntjes krijg! 💪🏽😁🤣 veel Raiden en hopen op ex raid pass zodra die in ex raids zit.

De twijfelaars:

  • Een keer 9 euro is niet zo erg maar dadelijk zijn de meeste events betaald, ik weet nou niet of ik daar op zit te wachten… maar voor deze keer twijfel ik nog.
  • Als het alleen dan is voor een medaille en Regigigas doe ik het niet, als het idd net als Go-Fest is met 1 of meerdere shiny zeg ik ja … Maar daar zie ik jullie niet over praten

Duidelijk is dat de tegenstanders geen geld aan het spel willen uitgeven, de twijfelaars hopen op nog meer bonussen en de voorstanders vooral een leuke dag zien. En of je nu wel of geen ticket voor A Colossal Event gaat halen. Het is heel interessant om te zien waar dit het spel naar toe gaat brengen.