Two Steps From Hell gaat voor unieke muziekervaring in AFAS Live

Martijn Ruijter, 23 oktober 2019
Profiel

Een goede verhaallijn in een film is belangrijk, maar sterke muziek is minstens zo vitaal. Thomas Bergersen en Nick Phoenix zijn meesters in het produceren van filmmuziek. Filmtrailermuziek om precies te zijn en in april volgend jaar zal het producersduo, acterend onder de naam Two Steps From Hell, hun grootste hits live ten gehore brengen in AFAS Live.

Trailers moeten films verkopen en daarom geven productiemaatschappijen er vaak honderdduizenden, zo niet miljoenen dollars aan uit. Two Steps From Hell produceert al meer dan een decennium epische muziek, dat vervolgens gebruik wordt in trailers van films, zoals Inception en Harry Potter, maar ook games en series. Het YouTube-kanaal van Two Steps From Hell heeft inmiddels meer dan 4,75 miljard streams!

De grootste nummers brengen Bergersen en Phoenix nu dus mee naar AFAS Live. Gesteund door een compleet orkest en mooie filmbeelden brengen ze hun muziek opnieuw tot leven. In een interview met NWTV vertelt Bergersen dat hij en Phoenix een concert klaar hebben staan “waar we fans de kans geven onze muziek te ervaren zoals het ervaart dient te worden”. Het hele interview met Two Steps From Hell lees je binnenkort op de website!

Op 25 april 2020 vindt het concert plaats in AFAS Live. Dit betekent niet dat je kunt wachten met het bestellen van kaarten, want deze zijn vanochtend in de verkoop gegaan. Ga naar www.twostepsfromhell-live.com voor tickets.