Bekijk nu een compleet nieuwe trailer van The New Mutants

Jaime Andreas, 06 januari 2020
Profiel

Inmiddels is The New Mutants al twee keer uitgesteld. De teaser-trailer was in 2017 al te zien. Nu eindelijk is er een compleet nieuwe trailer te zien van deze X-Men-film die, als het goed is, 8 april 2020 in de bioscoop te zien is.

Eigenlijk had The New Mutants uit moeten komen voor X-Men: Dark Phoenix, maar werd flink vertraagd. Waarschijnlijk komt dit mede door de aankoop van 20th Century Fox door Disney. Nu heeft de film een datum en een volledige trailer.

In The New Mutants maken we kennis met een groepje jonge mutanten die net hun krachten beginnen te ontdekken en erg gevaarlijk zijn. Om deze redenen zitten zij opgesloten in een instituut. Ze moeten het hoogstwaarschijnlijk opnemen tegen de duivelse schurk Demon Bear. Tegelijkertijd zijn ze een groot gevaar voor zichzelf en anderen.

In deze film zien we bekende jonge acteurs zoals Maisie Williams uit Game of Thrones en Charlie Heaton uit Stranger Things. De film wordt geregisseerd door Josh Boone die we kennen van The Fault in Our Stars uit 2014. Waarschijnlijk is deze horror-superheldenfilm de (voorlopig) laatste X-Men-film.