Doorgaan naar artikel
Hurricane Festival introduceert Warm-up Party
Wilco Beuckens
Wilco Beuckens
Profiel

Het Hurricane Festival introduceert dit jaar een Warm-up Party ter voorbereiding op het festival weekend. Dit jaar is er op de donderdagavond al toegang tot het festivalterrein.

Het is op veel festivals al jaren de normaalste gang van zaken om op donderdag al aan te komen. De campings zijn dan al open, terwijl het festivalprogramma pas op vrijdag van start gaat. Steeds meer mensen reizen echter al op donderdag naar het festival, waardoor het zeker zinvol is om op de donderdagavond al wat te organiseren. Lowlands gooit een gedeelte van zijn festivalterrein ook al open op de donderdag om de massale drukte bij de 24-uurs tent wat te ontlasten. 

De donderdagavond op Hurricane bestond altijd uit de “Motorbooty Partyzelt”. Een grote overdekte discotent. Het was hier elk jaar zo vol dat de organisatie dit jaar heeft besloten om het festivalterrein op de donderdag al gedeeltelijk te openen. De “White Stage” gaat donderdag vanaf 20:00 al open en biedt een programma met de volgende acts: Alle Farben, Supershirt, Fuck Art, Let’s Dance en Eljot Quent.

Het Hurricane Festival vindt dit jaar plaats van 19 t/m 21 juni in Scheessel. Tickets zijn HIER verkrijgbaar.