Samenwerkingen

NWTV is als bedrijf vooruitstrevend en altijd op zoek naar nieuwe manieren van samenwerkingen op dit moment wordt er met zes verschillende media samengewerkt.

JT-Bioscopen

Mediapartner voor video’s

JT LogoAls mediapartner verzorgt NWTV video’s voor JT in verschillende vormen. De focus ligt op dit moment op de volgende items: Popcornrubriek, bezoekers vertellen na een bezoek aan de film wat ze er van vonden. Setbezoeken, voor zowel JT als NWTV brengt een camerateam een bezoek aan de set van een film. Rode lopers, voor zowel JT als NWTV worden relevante mensen vragen gesteld aan de rode loper. Maar ook andere mogelijkheden worden geregeld uitgeprobeerd.

Wanneer: Meer dan wekelijks
Onderwerpen: Film
Publiek: Landelijk
Unieke bezoekers: 500.000
Website: http://www.jt.nl

 

Eindhovens Dagblad

EDTV

EDTVAls eerste krantenwebsite in Nederland loopt het Eindhovens Dagblad al jaren voor op de vele andere Nederlandse kranten sites. Onderdeel daarvan is EDtv, de video-afdeling van de krant. Nog voor grote kranten als de Telegraaf en het Algemeen Dagblad een video-afdeling hadden, was het Eindhovens Dagblad hier al mee bezig. Geregeld wordt Jeffry van Geel als regionale game-expert ingeroepen om te vertellen over de laatste nieuwtjes op het gebied van games en consoles.

Wanneer: Op advies van ons in overleg
Onderwerpen: Games
Publiek: Eindhoven en omstreken
Unieke bezoekers: 330.000
Website: http://www.ed.nl

Denkt u dat uw publicatie ook geschikt is voor een samenwerking met NWTV, schroom dan niet om een mailtje te sturen naar info@nieuwerwets.tv.

Lees volledig artikel