Doorgaan naar artikel
Review Kensington in de Ziggo Dome – What The Crowd
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Conclusie

De mannen van Kensington leverden de bezoekers voor de tweede keer op rij een prachtige avond in de Ziggo Dome. We konden na al jullie positieve tweets niet anders dan de mannen een verdiende vijf sterren geven!

Voor de tweede avond op rij stonden ze in de Ziggo Dome, maar vandaag pas lees je in deze Review Kensington alles over hoe de mannen het tijdens hun tweede avond volgens jullie deden. Dat het een prachtige avond zou worden was al duidelijk, maar dat de Review Kensington zo positief zou zijn had bijna niemand durven hopen. Lees snel waarom jullie zo positief waren en pik meteen een aantal zeer mooie foto’s mee.

Brina en Yaro waren twee van de vele vele bezoekers die al op tijd aanwezig waren in de Ziggo Dome. Ze waren er vroeg en moesten even wachten, maar duidelijk is natuurlijk hoe dan ook dat ze er een prachtige avond voor terug hebben gekregen.

Joost en Toon waren twee van de eersten die met foto’s kwamen op Twitter en alhoewel het zeer mooie foto’s waren, zal verderop in dit artikel duidelijk worden dat er nog veel meer mooie foto’s zijn gemaakt.

De volgende mooie foto’s kwamen bijvoorbeeld van Marcel en Cyrille. Cyrille had daar tevens alvast een mening bij. Deze was kort, maar ook even krachtig. Een simpele wauw omschreef precies hoe hij vermoedelijk de avond heeft ervaren.

Paulien en Dennis hadden ook hun eerste zeer positieve oordelen al snel klaar. Paulien deed het af met een simpele top, Dennis voorzag zijn heerlijke avond van een prachtige foto:

De foto van Marije leek overigens zeer veel op die van Dennis, maar dat doet niet af aan de pracht. Ook bas had vanuit een net iets andere hoek een prachtige foto: