Doorgaan naar artikel
Review Madonna in de Ziggo Dome – What The Crowd
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Conclusie

Madonna stond vanavond in de Ziggo Dome en bezorgde iedereen een prachtige avond. Echter was het wel zo dat de mensen wat lang moesten wachten. Daarom geen vijf, maar vier sterren voor dit prachtige en verder toch geweldige optreden.

Er staan wekelijks grote artiesten in de Ziggo Dome, maar de artiest dit jullie in de Review Madonna beoordelen is meer dan een grote artiest. Ze wordt niet voor niets de Queen of Pop genoemd. Of ze die naam kan waarmaken weten we nog niet, maar je leest het wel in deze Review Madonna.

Om 20.00 begon het voorprogramma al, waarna er een hoop mensen konden beginnen met wachten. Onder andere Robert en Eelko waren aan het wachten, maar ze waren toen nog niet helemaal van alles op de hoogte.

Mooie foto’s overigens, vooral die van Eelko. Ook Bengü en Roy waren er nog niet van op de hoogte dat Madonna had besloten om iets langer te wachten dan gebruikelijk, het concert begon namelijk ruim 45 minuten te laat. Maar je bent natuurlijk de Queen of Pop, of niet.

Maar eenmaal begonnen was iedereen gelijk los. Waaronder Barbara en Pierre. Barbara was vooral heel blij dat het eindelijk begon, terwijl Pierre een fantastisch mooie foto plaatste op Twitter.

Ebru plaatst vervolgens een aantal zeer mooie foto’s van het concert. Het is dat we weten dat het met een telefoon genomen moet zijn, maar hier lijkt een professionele camera gebruikt te zijn.

Noelle noemt Madonna een Bitch, maar geniet absoluut van het optreden. Dat heeft natuurlijk vooral te maken met het feit dat Madonna wat laat was. Pierre heeft een foto geplaatst van een aantal paaldansende nonnen die bij Madonna, geheel in stijl, ook op het podium stonden.

Daarna was het tijd voor een aantal filmpjes, waar Harm mee begon. Maar ook Stef had zeker een aardig filmpje:

Ook Ilse had vervolgens nog een filmpje, waarop een prachtige foto van wederom Pierre volgde.