Doorgaan naar artikel
Review Golden Earring live in de Ziggo Dome – What The Crowd
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Conclusie

De Golden Earring stond gisterenavond in de Ziggo Dome en het optreden was volgens jullie simpelweg uitmuntend te noemen. Het optreden was sterk en dat was te zien aan jullie tweets, video's en foto's.

In deze Review Golden Earring lees je hoe het concert gisterenavond, live in de Ziggo Dome, is bevallen bij het publiek en hoe de mensen in de zaal het geheel op Twitter hebben beleefd. Ondanks dat de band 50 jaar bestond, was van te voren al duidelijk dat het een bijzondere avond zou worden:

Dat het ouwe rockers zijn was natuurlijk al duidelijk, maar dat nam niet weg dat de zaal helemaal uitverkocht was. Zo waren bijvoorbeeld Robert en Paul in de zaal. De twee begonnen direct met een toffe foto:

Ruud was de eerste die een filmpje plaatste zover wij konden zien. Een mooi en tof filmpje natuurlijk waar we gelijk de enorme sfeer in konden proeven die de bezoekers moesten proeven in de zaal. De foto van Toine zorgde ook voor een goede sfeerimpressie:

Zowel Danny als Brigitte waren het er over eens. Het concert was Gaaf! Echt Gaaf zelfs:

Jack en Jan lieten beiden prachtige foto’s zien, waar Jack het vooral over de vier fenomenen op het podium heeft. Jan heeft het juist over het publiek dat uit drie generaties bestaat, maar toch voornamelijk uit 50+ bestaat:

Christa en Herman zijn allebei van mening dat de leeftijd niet uitmaakt. De mannen staan te rocken en Herman vraagt zicht zelfs af hoe lang de heren wel nog niet door kunnen gaan:

Dirk en Peter hebben allebei nog een stukje opnemen. Er is natuurlijk niets zoveel zeggend als een stukje video waardoor de sfeer en de kwaliteit overduidelijk wordt.

Alhoewel het optreden perfect was volgens jullie, was er wel een smetje op de avond. Het publiek bleek volgens velen enigszins saai te zien: