Doorgaan naar artikel
Battlefield: Hardline uitgesteld naar 2015
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

De bèta van Battlefield: Hardline is nu al enkele weken beschikbaar en op basis hiervan kan Electronic Arts inspelen op de feedback van de bèta spelers. Zo kunnen zij beetje bij beetje de game aanpassen zodat deze voldoet aan de wensen van de gamers.

Dit proces neemt natuurlijk flink wat tijd in beslag en ontwikkelaar Visceral Games wil uiteraard een goede game uitbrengen die weer door velen gespeeld zal worden. Inmiddels is via de Battlefield Blog bekend geworden dat Battlefield: Hardline uitgesteld is naar begin 2015. De reden hiervoor is simpelweg dat Visceral Games een goede game op de markt wil brengen waarvan de spelers gaan watertanden.

Volgens menig speler is er nog veel te verbeteren in de multiplayer, het verhaal en stabiliteit van Hardline. Er zal extra gekeken moeten worden naar de stabiliteit gezien de bestaande klachten bij Battlefield 4 al aanwezig waren.

Er is helaas nog geen definitieve release datum bekend, maar de studio heeft nu in ieder geval tot begin 2015 de tijd om hun game te perfectioneren. De Battlefield-fans kunnen tot die tijd nog wel genieten van nog twee downloadbare uitbreidingen voor Battlefield 4.