Doorgaan naar artikel
Nieuwe trailer Jupiter Ascending
Douwe Knook
Douwe Knook
Profiel

Vandaag is er een nieuwe trailer online verschenen voor Jupiter Ascending. Dit science fiction avontuur is geschreven en geregisseerd door de Andy en Lana Wachowski, die eerder de Matrix Trilogie en Cloud Atlas maakten. Net zoals hun eerdere werk beloofd ook deze trailer weer een zeer ambitieus en grootst opgezet project.

Het verhaal van de film blijft nog enigszins vaag in de trailer. Duidelijk is in ieder geval dat het zich afspeelt rondom Jupiter Jones (Mila Kunis), die erachter komt dat ze voorbestemd blijkt te zijn voor grootste dingen. Intergalactisch groots. In dit avontuur wordt ze bijgestaan door onder andere Caine (Channing Tatum), een ex-militair die de benodigde gevechtskracht met zich mee brengt. Verder toont de trailer vooral een hele reeks verre planeten, ruimtereizen, bizarre wezens en buitenaardse taferelen gemengd met een flinke portie actie.

Hoewel je je af kunt vragen of zoveel spektakel wel in een slechts twee uur durende film past en of Kunis en Tatum goed genoeg in hun acteerwerk zijn zo’n film te dragen, is Jupiter Ascending zeker een film om in de gaten te houden. De film zal vanaf 5 februari 2015 in de Nederlandse bioscopen draaien.