Doorgaan naar artikel
GTA V-eigenaren krijgen exclusieve bonus content bij upgrade
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

GTA V is al ruim een jaar oud en is een tijdje geleden aangekondigd voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. Deze release komt steeds dichterbij en daarbij wordt ook steeds meer informatie onthuld. Zo wordt er nu ook informatie vrijgegeven over de spelers die GTA V in hun bezit hebben en beslissen om te upgraden naar de PC, Xbox One of PS4.

Voor wie de stap maakt wordt beloond met exclusieve bonus content omdat ze als trouwe fan hun game willen spelen op hun next gen console. Naast dat de vernieuwde versie veel mooier en gedetailleerder is zijn er verschillende exclusieve voorwerpen, voertuigen, wapens en nog veel meer toegevoegd. Deze extra’s zullen dus alleen maar toegankelijk zijn voor de huidige bezitters.

Nieuwe evenementen en beloningen

Door de hele open wereld van GTA V zijn verschillende nieuwe evenementen te vinden welke toegang bieden tot nieuwe exclusieve voertuigen zoals de Imponte Duke O’Death en het Dodo zeevliegtuig

imponte  dodo

Murder mystery

Volg als Michael een spoor van aanwijzingen om een moord op te lossen. Voor wie dit lukt ontvangt twee Noir Style Filters, welke het verhaallijn en de Snapmatic foto’s een ouderwets crimineel uiterlijk geven.

michael

Wapens

Er zijn ook nieuwe wapens beschikbaar in GTA V. Neem je vijanden onder vuur met de Rail Gun, een experimenteel militair stukje technologie, welke uitvoerig getest kan worden bij een schietbaan bij de lokale Ammu-Nation. Zoek je het graag dichterbij de vijand op dan is de brute hakbijl een beter wapen.

rail gun

Wildlife Photography Challenge

Door heel Los Santos en Blain County zijn nieuwe dieren te vinden. LS Tourist Boards heeft iemand nodig om deze te fotograferen en te documenteren. Lukt het je om met Franklin alle dieren vast te leggen dan speel je de speciale Kraken Sub vrij.

kraken

Stock Car Races

Door een serie nieuwe Stock Car Races te winnen speel je unieke Muscle Cars vrij die zijn voorzien met leuke stickers.

stock

Monkey Mosaics

De muren worden beklad met graffiti door een mysterieuze artiest. Als jij ze allemaal weet vast te leggen met je camera verdien je een nieuw apenkostuum samen met een Go Go Monkey Blista. Het pak is overigens ook voor andere spelers beschikbaar.

Nieuwe voertuigen

Maak de straten van Los Santos onveilig in de nieuwe Cheval Marshall monstertuck en vlieg sneller door de lucht met de vernieuwde Blimp.

monster  blimp

GTA V ligt voor de Xbox One en PS4 vanaf 18 november in de winkels. Degene die hem als pre-order hebben besteld ontvangr 1 miljoen GTA dollars die in het spel kunnen worden uitgegeven. Voor de PC-versie moeten we helaas wachten tot 27 januari 2015.