Doorgaan naar artikel
Far Cry Primal gameplay-trailer vrijgegeven
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Ontwikkelstudio Ubisoft heeft nieuwe gameplaybeelden online gezet van Far Cry: Primal. De video bevat meer dan één uur aan Far Cry Primal gameplay. De trailer duurt duurt in totaal ruim twee uur. In de overige tijd wordt gesproken over de game.

De gameplaybeelden kwamen uit een livestream waarin verschillende ontwikkelaars hun verhaal deden over de game. Zo waren hoofdschrijver Kevin Shortt, creative director Jean-Christophe Guyot en illustrator Naomi Savoie aanwezig. Tijdens de stream kwamen meerdere features van Far Cry: Primal ter sprake. Denk aan het temmen van en het jagen op dieren. Tevens worden ook de verschillende stammen en talen besproken.

Op de Far Cry Primal gameplay was ook te zien hoe een uil wordt bestuurd om vijanden te belagen en het gebruik van explosieven om een flink gebied in lichterlaaie te zetten. Er worden ook enkele wapens getoond zoals een eigen gemaakte knuppel, speer en boog.

Far Cry: Primal staat gepland voor 23 februari en zal beschikbaar zijn voor Xbox One en PlayStation 4. PC-eigenaren kunnen vanaf 1 maart met de game aan de slag. Far Cry: Primal bestellen kan hier.