Doorgaan naar artikel
Bekijk de nieuwe teaser voor Zoolander 2
Meike Berkhout
Meike Berkhout
Profiel

Zoolander is back! In de nieuwe teaser trailer wordt Zoolander geïntroduceerd door een stem die wel heel veel doet denken aan die van professor Stephen Hawking, maar om Hawking zelf blijkt het toch niet te gaan.

Dat de introductie van de teaser wordt verzorgd door Stephen Hawking-achtige stem, doet in het begin een beetje denken aan een intro voor The Big Bang Theory. De stem vertelt namelijk dat er in het begin van de wereld nog niks was en legt uit dat door de “big bang” de wereld, het leven en de mens werd gecreëerd. Alle grote vragen komen voorbij; bestaat er leven buiten ons universum en waarom zijn wij op aarde?

Dan komt uiteindelijk Zoolander in beeld met de belangrijkste vraag, die de mensheid al zolang bezighoudt: “Als God bestaat, waarom maakt hij dan lelijke mensen?”. Zoolander kennende, krijgen we in de nieuwe film Zoolander 2 hier vast en zeker antwoord op. Afgaande van deze eerste trailer, belooft het een film te worden vol hersenloos (een beetje zoals Zoolander zelf) vermaak.

Zoolander 2 is vanaf 11 februari in de bioscoop te zien.