Doorgaan naar artikel
Funcom komt met horror-game The Park
Dennis de Caes
Dennis de Caes
Profiel

Waarschuwing, de teaser is minder geschikt voor mensen met epilepsie, ook zijn de graphics in de The Park-teaser in-engine realtime!

Uitgever Funcom brengt in Oktober horror game The Park uit. The Park is een singleplayer horror-game welke zich afspeelt in een pretpark. Je speelt de rol van Lorraine, een moeder die op zoek is naar haar vermiste zoon Callum.

Normaal gesproken zijn pretparken een plek waar er altijd een vrolijke sfeer hangt, veel blije schreeuwende kinderen, ballonen, patat, ijsjes en leuke achtbanen. Zo zag Lorraine het natuurlijk ook voor zich toen ze daar samen heen ging met haar zoon Callum, maar helaas veranderd deze verwachting in een nachtmerrie.

The Park is tot stand gekomen door een kleine groep ontwikkelaars, die experimenteerden met nieuwe game concepten. Hierbij werd er gekeken naar hun MMO-games die al ontwikkeld zijn en hoe deze in een kleinere singleplayer game omgedoopt konden worden.

‘Tijdens de ontwikkeling kwam er iets unieks en speciaals uit dit experiment wat we zeker willen delen met de rest van de wereld,’ aldus Rui Casais CEO Funcom

Durven jullie deze game te spelen? Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot The Park in oktober uitkomt!