Doorgaan naar artikel
Review: The Maze Runner The Scorch Trials
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

JT LogoThe Maze Runner The Scorch Trials is alweer even in de bioscoop te zien en daarom was het tijd om te kijken wat jullie als bezoekers van de film vinden. JT-bioscopen hield een peiling op Facebook en het mag bijna geen verrassing zijn dat de film door de bezoekers zeer positief werd beoordeeld.

Kim vertelde bijvoorbeeld dat ze de marathon heeft gezien,  “Naar de marathon geweest. Hele andere film dan deel één, maar wel beter dan deel één”. Ze gaf overigens geen sterren, maar duidelijk is dat ze tevreden was. Iemand die wel een oordeel gaf was Mizyal. Ze beoordeelt de film met vijf sterren met als onderbouwing:  “De hele film bleef de spanning onwijs hoog! Een paar keer goed geschrokken ook”.

Ook Wesley was tevreden en gaf vier sterren. “Erg indrukwekkende film, heel anders dan zijn voorganger. Stuk volwassener. Acteer werk liet soms de wensen over”. Duidelijk is dat het acteerwerk de film uiteindelijk een ster kost. Bianc heeft de film niet alleen gezien, zoals uit zijn mening blijkt: “Wij vonden de film helemaal geweldig!”. Zij beoordeelde The Maze Runner The Scorch Trials dan ook net als de meesten met vijf sterren.

Iemand die nu al uitkijkt is Tessa, zo laat ze weten: “Kan niet wachten tot de derde film uitkomt”. Geheel zoals verwacht geeft ze vijf sterren, net als Rachel. Zij zou het liefst een nog veel hoger oordeel geven: “Duizendmiljoenontelbaar veel sterren”, maar dat gaat natuurlijk niet. Tamara hield het wel gewoon bij vijf sterren: “The Scorch Trials was echt een super gave film, ik zeg 5 sterren!”.