Doorgaan naar artikel
Review Simply Red in de Ziggo Dome – What The Crowd
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Conclusie

Met geen slechte oordelen en alleen maar positieve mensen kan de Review Simply Red niet anders dan positief eindigen. We wensen iedereen die morgen gaat dan ook vooral heel veel plezier!

Na gisteren Alt-J, stond er ook vanavond weer een nieuwe artiest in de Ziggo Dome. In deze review Simply Red lees je alles over het concert en natuurlijk zoals je gewend bent in een What The Crowd vooral wat jullie van de avond vonden. We hebben weer de leukste tweets en natuurlijk de meest pakkende meningen eruit gepakt zodat we een mooi overzicht hebben kunnen maken.

Marco en Tonnie hadden één van de eerste tweets die we hebben kunnen vinden van de mensen die binnen waren voor het concert begon. Zoals altijd waren ook deze twee heren er klaar voor en hadden ze veel zin in het concert!

Toen het concert begon waren er binnen de kortste keren al livestreams te vinden. Hans had er bijvoorbeeld één via Periscope. De echt mooie beelden, ook al bewogen die toen nog niet, kwamen echter van de Ziggo Dome zelf zoals je kunt zien:

Dat niet alleen de naam, maar ook het decor van Simply Red rood was, laten Pieter en Paul zien. Het decor was zoals gebruikelijk bijzonder en mooi. Dat zie je later ook in andere foto’s.

Dat er echter meer was, laten Barbara en Martin zien. Ze hebben beiden een prachtige foto van het decor zoals dat er ook later in de avond eruit zag. Dat was zeker niet mis.

Rene en Ray hadden vooral een mening voor ons. De één had een simpele Wow klaar, de ander liet weten het een echt mooi concert te vinden. Wij hebben overigens sowieso geen slechte oordelen kunnen vinden op Twitter.

We sluiten af met nog twee mooie foto’s, namelijk van Michiel en Diane. Deze twee foto’s mogen gezien worden als de mooiste foto’s van de avond wat ons betreft.