Doorgaan naar artikel
Review Faithless live in de Ziggo Dome – What the Crowd
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Conclusie

De bezoekers hadden, zoals bijna altijd, een prachtige avond in de Ziggo Dome. En welke mening is er nu belangrijker dan die van de bezoekers? Precies, geen! Daarom ook vanavond weer maar liefst vijf sterren voor een optreden.

Nadat we al een Review Faithless hadden in de zomer, is het tijd voor een tweede What The Crowd, want vanavond stond de band in de Ziggo Dome. Eerder waren jullie er zeer positief over en de grote vraag is of dit eerdere concert overtroffen kan worden. Je leest het in deze Review Faithless.

We trappen gelijk af met mooie foto’s. Joost en Jan-Willem hadden hun telefoon direct paraat om twee mooie kiekjes te schieten van de opening van het concert. Gelukkig niet te lang, want genieten doe je natuurlijk vooral bij Faithless door ook gewoon te kijken.

Sonja was de eerste met een video, waaruit direct blijkt wat de band zo goed maakt en waarom zoveel mensen vanavond hebben genoten in de Ziggo Dome. Netty heeft het vooral over het geweldige begin van het concert.

Raphael laat op zijn foto zien waarom hij concert zo Vettevet vindt. De lasers in de Ziggo Dome staan, zoals je kunt zien, op maximale kracht! Beatrice laat vooral iedereen genieten van haar goede positie tijdens de show:

Nicky mag er dan misschien niet bij zijn, haar ouders wel en die genieten zoals je vermoedelijk wel uit dit filmpje kunt halen enorm. Ook Yordi had een prachtig filmpje vol met de pracht en praal van de show:

Jolanda doet het simpel af met het woord lekker, maar haar foto laat zien wat er nu echt zo lekker is! Ragna legt goed vast wat licht allemaal kan doen voor zo’n avond.

Rosan laat ons nog maar eens meegenieten met een oude bekende. Niet onaardig, want daar kennen de meeste mensen de band natuurlijk van.

Koos en Sjoerd laten zien hoe de 2.0 in het decor verwerkt is. Beiden hebben ze overigens aan de tweets te zien een prachtige avond: