Doorgaan naar artikel
Nieuwe PlayStation 4 oordoppen vanaf heden verkrijgbaar
Dennis de Caes
Dennis de Caes
Profiel

Vanaf vorige week zijn er nieuwe PlayStation 4 oordoppen door Sony uitgebracht. Dit is natuurlijk de perfecte maand met nog een aantal feestdagen voor de deur. De nieuwe oordoppen voor de PlayStation 4 beschikken over een ingebouwde microfoon, zijn bedraad en hebben een adviesprijs van 89.99 euro. Hiervoor krijg je oordoppen die in staat zijn om geluid in je omgeving weg te filteren, zodat je tijdens het gamen niet afgeleid kan word door de geluiden om je heen. Daarnaast zijn de PlayStation 4 oordoppen uitermate geschikt om muziek mee te luisteren.

De headset beschikt over een ingebouwde accu waarmee je 15 uur achter elkaar de geluiden in je omgeving weg kan filteren, dit noemt Sony de Noise Reducing AudioShield technologie. De oordoppen kunnen worden opgeladen met de meegeleverde usb-kabel. Daarnaast beschikken ze over een ingebouwde microfoon, met deze microfoon kan je zowel praten via de PlayStation 4 met andere vrienden, maar ook kun je de oordoppen met ingebouwde microfoon gebruiken om aan te sluiten op een smartphone of tablet waarop deze functie ook ondersteund wordt. Ook beschikken de oordopjes over een muteknop, een in-line belknop en volumeknoppen om gemakkelijk je geluid bij te stellen.

Ps4 controller met oordoppenMet kleine, middel en grote verwisselbare doppen en de aanwezigheid van 13mm speakers, die een diepe bas produceren, zal de headset direct in de Dualshock 4 controllers gestoken kunnen worden. Maar de headset is ook geschikt voor andere apparaten met een standaard audio jack, daardoor is hij perfect voor onderweg. De PlayStation 4 oordoppen worden geleverd met een lichtgewicht blauwe kabel en een opslagdoosje zodat ze veilig opgeborgen en vervoerd kunnen worden zonder dat ze beschadigd raken.

Games algemeen

De oordoppen zijn op 9 December uitgebracht in Europa.