Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Conclusie

Normaal nam vanavond afscheid als band en gaf de fans voor de laatste keer de kans een optreden bij te wonen. En dat was volgens jullie prachtig!

In deze Review Normaal lees je alles over het afscheidsconcert dat de band vanavond gaf in Arnhem. In het GelreDome trad de band voor de laatste keer op en neemt voor altijd afscheid. Alhoewel je je kunt afvragen in hoeverre voor altijd ook echt voor altijd is.

We trappen de review Normaal af met een tweetal tweets vlak voor het concert. Onder andere was er één tijdens het voorprogramma van Rowen Heze, dat nogal in de smaak viel bij het publiek. Niet gek natuurlijk, want het is voor artiesten een prachtige plek om te spelen.

Ron en Ferry hadden beiden een mooie foto als het om sfeer gaat. Ron juist heel dichtbij en daarmee prachtig om het te beoordelen. Ferry had juist een foto van veraf, wat in het GelreDome natuurlijk goed kan.

Liesbeth en Aletta waren het er beiden ook wel over eens dat het een zeer goed concert met een zwart randje was. Niet voor niets is het zo jammer dat er afscheid genomen moet worden van een prachtige band:

Hylke vond het vooral mooi dat Bennie Jolink op een motor de zaal in kwam. Natuurlijk prachtig en toepasselijk voor zijn muziek. Arold verbaast zich er juist over dat het uitverkocht is. Wij verbazen ons overigens niet:

We sluiten af met Marsha en Wouter. De twee hebben beiden een aardige foto om deze review mee af te sluiten: