Doorgaan naar artikel
Xbox Gold games van januari
Dennis de Caes
Dennis de Caes
Profiel

Iedereen die een Xbox Gold-abonnement heeft zal in januari de volgende games gratis kunnen spelen:

Killer Instinct: Season 1 Ultra Edition Beschikbaar vanaf 1 januari t/m 31 januari voor de Xbox One
In de Xbox Gold-editie van januari kun je Killer Instinct Ultra Edition spelen, in de Ultra Edition krijg je direct toegang tot alle acht de personages van seizoen 1 en nog eens zestien accessoire packs, acht verschillende kostuums en een speelbare versie van de klassieke Killer Instinct uit ’94

Zheros Beschikbaar vanaf 16 december t/m  15 januari voor de Xbox One
In Zheros kun je lekker “old school” hack en slash-plezier beleven, daarbij kan je geheime gebieden ontdekken en dat allemaal in een mooie futuristische setting met in de hoofdrol de grappige Mike en Captain Dorian. Zheros is zeker de moeite waard om te spelen met je vrienden.

DiRT Showdown Beschikbaar vanaf 1 januari t/m 15 januari voor de Xbox 360
DiRT Showdown zet je achter het stuur in verschillende rallyauto’s. Alles wat een serieuze off-road racefan eist is in het spel verwerkt.

Deus Ex: Human Revolution Beschikbaar vanaf 16 Januari t/m 31 januari voor de Xbox 360
In Deus Ex: Human Revolution bestuur je Adam Jensen, een beveiligingexpert die betrokken is bij een explosie waardoor een paar van zijn organen vervangen worden door cybernetische onderdelen. Hierdoor verandert Adam in een soort superman. Deus Ex is een vrij open spel qua hoe je het aan kan pakken, kies je ervoor om knallend het spel door te schieten of kies je meer voor een voorzichtige aanpak. De keuze is aan jou.